Gratis miniconsults in de week van de homeopathie


Begin april wordt jaarlijks de internationale week van de homeopathie georganiseerd. In deze week kunnen mensen kennis maken met homeopathie, vragen stellen en activiteiten doen die te maken hebben met homeopathie. Dit jaar is de week in aangepaste vorm gehouden in verband met de coronamaatregelen. De Vereniging voor homeopathie organiseerde dit jaar landelijke online activiteiten van 10 t/m 16 april en lokaal wordt van alles door diverse homeopaten georganiseerd. Praktijk H&N heeft meegedaan! Op maandagochtend 12 april zijn gratis miniconsulten aangeboden. Op afspraak is een online of fysieke afspraak ingepland. Deelnemers konden met Jolanda Molemaker in gesprek en vragen stellen over gezondheid, homeopathie en natuurlijke middelen.
Heeft u deze dag gemist en wilt u vrijblijvend een keer langs komen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek bij Praktijk H&N.