Mijn naam is Jolanda Molemaker. Vanaf kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de natuur. Als klein kind kon ik al lang zitten kijken naar dieren en planten. Op volwassen leeftijd merkte ik wat natuurlijke middelen kunnen betekenen voor je gezondheid. Na langdurige ziekte waren het de homeopathie en natuurgeneeskunde die er voor gezorgd hebben dat ik weer gezond werd. Mijn interesse voor de natuur werd verlegd naar de combinatie tussen natuur en gezondheid. Daar wilde ik meer over weten en via de 3-jarige opleiding Totaalbalans maakte ik kennis met spiertesten en het inzetten van natuurlijke middelen. In 2007 startte ik een natuurgeneeskundige praktijk. In mijn praktijk werkte ik onder andere met homeopathische middelen. Ik merkte dat deze middelen krachtig kunnen werken maar wist niet precies waarom. Daar wilde ik meer over weten en uiteindelijk heb ik daarom de opleiding Klassieke Homeopathie gevolgd. Hier ben ik in juni 2019 in afgestudeerd. 

.

Nu is het tijd om zowel natuurgeneeskunde als homeopathie te integreren in mijn praktijk. Daarom heb ik in 2020 praktijk H&N Barneveld (met de H van Homeopathie en de N van Natuurgeneeskunde) opgericht. In deze praktijk kan ik mijn kennis en vaardigheden bundelen en inzetten voor mijn patiënten. Uit ervaring weet ik hoe het is als je beperkt wordt door gezondheidsklachten én ik weet hoe levens veranderend het kan zijn als het weer beter met je gaat. Het is voor mij uitdagend om er achter te komen hoe ik iemand kan ondersteunen in zijn gezondheid en het geeft veel voldoening om iemand op te zien knappen.

.

Het logo van praktijk H&N is een driekleurig viooltje. Dit viooltje wordt zowel in de natuurgeneeskunde als in de homeopathie gebruikt. Het is een klein plantje maar het kan grote invloed hebben bij o.a. huidklachten. Jolanda betekent ook viooltje. Het is daarom voor mij niet meer dan logisch dat dit bloemetje mijn logo is

 


praktijk H&N Barneveld

bezoekadres:

De Zorgpraktijk

Rozenstraat 1

3772 JH Barneveld

T: 06-51433680

E: info@praktijkhn.nl

KvK nummer: 77650603

BTW-ID: 192817255B01

Beroepsorganisatie: CAT-vergoedbaar en Kwaliteitstherapeuten