Gevolgde bijscholingen

Een homeopaat of natuurgeneeskundige blijft zijn hele leven leren. Niet alleen door ervaring met de patiënten in de praktijk maar ook door bijscholingen te volgen en door zelfstudie te doen.

Jolanda Molemaker heeft het afgelopen schooljaar bijscholingen gedaan die gericht zijn op het nog beter begeleiden van mensen in Praktijk H&N. Vanwege de Coronapandemie is een bijscholing gevolgd over ademhalingsproblemen en de behandeling daarvan. Verder is een online les gevolgd over het homeopathisch begeleiden van mensen met restverschijnselen na een Corona-infectie. Daarnaast zijn bijscholingen gevolgd over homeopathische begeleiding bij vermoeidheid, ziekte van Pfeiffer en de ziekte van Lyme. Ook heeft Jolanda lezingen bijgewoond over diverse onderwerpen, zoals  wetenschappelijk onderzoek naar alternatieve geneeswijzen en therapeutische vorming. En ze heeft zich via zelfstudie verdiept in de bijwerkingen van Oxytocine. Oxytocine is een stof die gebruikt wordt bij het inleiden van een bevalling. Er zijn mensen die vanwege hun praktijkervaring vermoeden dat oxytocine schadelijk kan zijn voor de baby maar dat deze schade beperkt kan worden door het inzetten van natuurlijke middelen.

De opgedane kennis wordt inmiddels ingezet in de praktijk. Voor het komende schooljaar staan al nieuwe bijscholingen gepland.

Gratis miniconsults in de week van de homeopathie


Begin april wordt jaarlijks de internationale week van de homeopathie georganiseerd. In deze week kunnen mensen kennis maken met homeopathie, vragen stellen en activiteiten doen die te maken hebben met homeopathie. Dit jaar is de week in aangepaste vorm gehouden in verband met de coronamaatregelen. De Vereniging voor homeopathie organiseerde dit jaar landelijke online activiteiten van 10 t/m 16 april en lokaal wordt van alles door diverse homeopaten georganiseerd. Praktijk H&N heeft meegedaan! Op maandagochtend 12 april zijn gratis miniconsulten aangeboden. Op afspraak is een online of fysieke afspraak ingepland. Deelnemers konden met Jolanda Molemaker in gesprek en vragen stellen over gezondheid, homeopathie en natuurlijke middelen.
Heeft u deze dag gemist en wilt u vrijblijvend een keer langs komen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek bij Praktijk H&N.

Kortingsactie verlengd


Via een landelijke actie was het vorig jaar mogelijk om met kennis te maken met homeopathie voor een veel lagere prijs. Om homeopathie meer bekendheid te geven is deze actie in het leven geroepen door de Vereniging voor Homeopathie. Vanwege succes is de actie verlengd. Praktijk H&N doet mee aan deze actie en accepteert in het hele jaar 2021 de waardebonnen die de Vereniging voor Homeopathie uitdeelt. Bij inlevering van de waardebon ontvangt u 50% korting op het eerste homeopathische consult.
Een homeopathische behandeling kan voor veel mensen gezondheidswinst opleveren. Misschien speel je al een tijdje met de gedachte om een afspraak te maken en is deze actie net wat nodig is om ook daadwerkelijk een afspraak te maken?
Vraag hier de waardebon voor 50 % korting aan. De bon wordt gratis naar je opgestuurd.  De actie loopt t/m december 2021. U kunt één waardebon per adres aanvragen.

Kortingsactie

Een homeopathische behandeling kan voor veel mensen gezondheidswinst opleveren. Misschien speel je al een tijdje met de gedachte om een afspraak te maken met een homeopaat. De Vereniging Homeopathie helpt je graag de drempel over. Je kunt nu het eerste consult bij een deelnemende homeopaat met 50% korting inplannen. Praktijk H&N doet mee aan deze actie. Vraag hier de waardebon voor 50 % korting aan. De bon wordt gratis naar je opgestuurd.  Bij inlevering van de bon is het eerste consult bij Praktijk  H&N voor half geld. De actie loopt t/m december 2020.

Lezing gezondheidsbeurs

6 t/m 8 februari wordt de Nationale Gezondheidsbeurs gehouden. Deze is in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Jolanda Molemaker van praktijk H&N geeft hier een lezing namens de HVNA-opleidingen. Jolanda is alumni bij de opleiding Klassieke Homeopathie bij de HVNA. De lezing duurt drie kwartier en gaat over luchtwegklachten en homeopathie. Wilt u ook een lezing voor uw vereniging of organisatie? Liever een workshop of presentatie? Neem contact op met praktijk H&N. In overleg kan een interessante bijeenkomst worden georganiseerd. Een aantal thema’s die mogelijk zijn: Gezond leven. Aan je gezondheid werken met homeopathie en natuurgeneeskunde. Ontgifting. Workshop over suiker. Wat is homeopathie? Wat is natuurgeneeskunde en wat heb je er aan?