EHBO-cursus HOMEOPATHIE


Het is handig om een doos homeopathische middelen in huis te hebben. Die kun je zelf inzetten bij een acute ziekte of een klein ongeval. Alleen welk middel zet je wanneer in? Dat leer je in de EHBO-cursus homeopathie. De meest gebruikte EHBO-middelen uit de homeopathie worden doorgenomen. Leer hoe je een passend middel uitkiest, hoe de middelen werken en waar je een doos met homeopathische EHBO-middelen aan kunt schaffen. Er is ruimte voor vragen en het oefenen met casussen.

 

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. Data: woensdag 16, 23 en 30 november van 19.30 – 21.00 uur.  Locatie: Praktijkruimte van Praktijk H&N in de Zorgpraktijk (Rozenstraat 1, Barneveld).

 

De cursus is bijzonder geschikt voor (groot)ouders die homeopathische middelen bij hun kinderen willen inzetten. Ook mensen die zelf homeopathische middelen willen gebruiken of erg geïnteresseerd zijn in homeopathie zijn van harte welkom. De kosten voor de gehele cursus zijn €75,-. Dit is inclusief koffie, thee en beschrijving van de behandelde homeopathische middelen. Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Ik hoor het graag als je mee wilt doen.

 

Komen de data je niet goed uit? Ik ben bereid de cursus op een ander moment te herhalen voor een groep van minimaal 6 mensen. Bijvoorbeeld voor een vriendengroep die met elkaar gezellige maar ook educatieve dingen wil ondernemen.