De week van de homeopathie
Begin april is jaarlijks de internationale week van de homeopathie. In deze week kunt u kennis maken met homeopathie. U kunt vragen stellen en activiteiten doen die te maken hebben met homeopathie. De Vereniging voor homeopathie organiseert dit jaar landelijke activiteiten van 10 t/m 16 april en lokaal wordt van alles door diverse homeopaten georganiseerd. Praktijk H&N doet mee! Op maandagochtend 11 april kunt u langs komen voor een gratis miniconsult. Maak van te voren een afspraak. Dan kunt u een half uurtje vragen stellen over gezondheid, homeopathie en natuurlijke middelen. Heeft u vragen? Wilt u advies? Kent u iemand die kennis wil maken met homeopathie? Maak een afspraak!
Voor informatie over andere activiteiten tijdens de week van de homeopathie kunt u terecht op de website van de vereniging voor homeopathie .

Vergoeding ziektekostenverzekeringen 2022

Het is bekend welke ziektekostenverzekeringen in 2022 mijn consulten gedeeltelijk vergoeden vanuit het aanvullende pakket. Wilt u weten of uw ziektekostenverzekering mijn consulten dit jaar gedeeltelijk vergoeden? Kijk dan op deze website onder het kopje ‘vergoeding’ of informeer bij uw ziektekostenverzekering.