EHBO-cursus HOMEOPATHIE


Het is handig om een doos homeopathische middelen in huis te hebben. Die kun je zelf inzetten bij een acute ziekte of een klein ongeval. Alleen welk middel zet je wanneer in? Dat leer je in de EHBO-cursus homeopathie. De meest gebruikte EHBO-middelen uit de homeopathie worden doorgenomen. Leer hoe je een passend middel uitkiest, hoe de middelen werken en waar je een doos met homeopathische EHBO-middelen aan kunt schaffen. Er is ruimte voor vragen en het oefenen met casussen.

 

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. Data: woensdag 16, 23 en 30 november van 19.30 – 21.00 uur.  Locatie: Praktijkruimte van Praktijk H&N in de Zorgpraktijk (Rozenstraat 1, Barneveld).

 

De cursus is bijzonder geschikt voor (groot)ouders die homeopathische middelen bij hun kinderen willen inzetten. Ook mensen die zelf homeopathische middelen willen gebruiken of erg geïnteresseerd zijn in homeopathie zijn van harte welkom. De kosten voor de gehele cursus zijn €75,-. Dit is inclusief koffie, thee en beschrijving van de behandelde homeopathische middelen. Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Ik hoor het graag als je mee wilt doen.

 

Komen de data je niet goed uit? Ik ben bereid de cursus op een ander moment te herhalen voor een groep van minimaal 6 mensen. Bijvoorbeeld voor een vriendengroep die met elkaar gezellige maar ook educatieve dingen wil ondernemen.

De week van de homeopathie
Begin april is jaarlijks de internationale week van de homeopathie. In deze week kunt u kennis maken met homeopathie. U kunt vragen stellen en activiteiten doen die te maken hebben met homeopathie. De Vereniging voor homeopathie organiseert dit jaar landelijke activiteiten van 10 t/m 16 april en lokaal wordt van alles door diverse homeopaten georganiseerd. Praktijk H&N doet mee! Op maandagochtend 11 april kunt u langs komen voor een gratis miniconsult. Maak van te voren een afspraak. Dan kunt u een half uurtje vragen stellen over gezondheid, homeopathie en natuurlijke middelen. Heeft u vragen? Wilt u advies? Kent u iemand die kennis wil maken met homeopathie? Maak een afspraak!
Voor informatie over andere activiteiten tijdens de week van de homeopathie kunt u terecht op de website van de vereniging voor homeopathie .

Vergoeding ziektekostenverzekeringen 2022

Het is bekend welke ziektekostenverzekeringen in 2022 mijn consulten gedeeltelijk vergoeden vanuit het aanvullende pakket. Wilt u weten of uw ziektekostenverzekering mijn consulten dit jaar gedeeltelijk vergoeden? Kijk dan op deze website onder het kopje ‘vergoeding’ of informeer bij uw ziektekostenverzekering.